maanantai 12. toukokuuta 2014

Onnellinen loppu Parvityö-tarinalle

Luimme läpi Parvityö-tarinalle ehdotetut päätöslukuehdotukset. Useimmissa ehdotuksissa näkyi pyrkimys kirjoittaa tarinalle perinteisen tarinan kaaren mukainen onnellinen loppu.

Vaikka onnelliset loput ovat usein siloiteltuja versioita siitä, mikä olisi kaikein todennäköisintä, ehdotukset sisälsivät oikein hyviä ajatuksia siitä, miten organisaation muutosta voidaan johtaa.

Ehdotus 7 oli saanut kommenteissa äänen parhaaksi lopuksi. Ehdotuksessa nousi esiin muun muassa osallistavan johtamisen ja luottamuksen osoittamisen merkitys, jotka ovat tärkeitä näkökohtia muutoksen ja parvimaisen työskentelyn johtamisessa. Palkinto parhaasta päätösluvusta menee näin ollen ehdotuksen numero 7 kirjoittajalle.

Lisäksi haluamme nostaa esiin myös ehdotuksen 2, jossa korostettiin johdon sitoutumista ja riittävän perehdytyksen ja ohjeistuksen antamista henkilöstölle. Nämä ovat myös tärkeitä asioita, kun kehitetään ja uudistetaan organisaation toimintatapoja.

Kaikki ehdotukset sisälsivät hyviä pohdintoja, joten toivotamme onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille osallistujille!

Kuvan lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei

Olet tervetullut kommentoimaan blogejamme. Kommentointitekstit julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Ahkerin ja monipuolisesti eri näkökulmista parvityöskentelyä ja sen johtamista kommentoiva tulee saamaan mukavan yllätyslahjan parvitarinan julkaisemisen edetessä.

Viihtyisiä lukuhetkiä blogimme parissa.

T. Janne, Juhana & Katri