perjantai 14. maaliskuuta 2014

Loppuluku (Loppuehdotus 10)

Viikkoa myöhemmin Esa soittaa Pasille sopiakseen tapaamisen. Esa on miettinyt paljon Pasin yrityksen organisaatiomuutosta ja haluaisi kuulla siitä lisää. He saavat sovittua ajan parin päivän päähän. Esa ottaa myös puhelun Marjalle ja kertoo golfkentältä käydystä keskustelusta. Marja rohkaisee Esaa ja hänen yritystään ottaman pieniä askeleita kohti uudenlaista organisaatiota.

Esa ja Pasi tapaavat lounaan merkeissä, vaihtavat kuulumiset, tilaavat ruuat ja käyvät asiaan. Esa esittää kysymykset, ja Pasi pitää dialogia siitä mikä johti heidän yrityksen muutokseen ja onnistumiseen. Ruoka on kauan aikaa sitten loppunut, mutta keskustelu jatkuu eikä sille näy loppua. Tulee aika jolloin Pasin tulee kuitenkin mennä, mutta Esalla on vielä yksi kysymys, sillä hän on päättänyt järjestää seminaarin koko yritykselleen. Voisiko Pasi tulla puhumaan Welcome Healthin väelle. Pasi vastaa tähän myöntävästi ja miesten tiet erkanevat.

Marjan puhelin soi ja soittaja on Esa, hän kertoo kaiken mitä hän oli juuri käynyt läpi tapaamisellaan. Esalla on toive myös Marjalle, voisiko hän olla toinen puhuja yhtiölle järjestettävässä seminaarissa. Marja vastaa myös myöntävästi ja kertoo jo tietävänsä mistä tulee puhumaan.

On seminaarin aika ja Esa ei tiedä yhtään kuinka yrityksen väki tulee suhtautumaan alkavaan muutokseen. Esa ymmärtää kuitenkin itsekkin, että on kyse nyt tai ei koskaan muutoksesta. Parvityöskentely, uudet teknologiat, myynnin saaminen kasvuun, koko yrityksen toimintatapojen muuttaminen - kaikki tämä, kuulostivat aluksi mahdottomalta. Nyt se alkaa. Welcome Healtistä tulee tämän sukupolven menestystarina.

Esa avaa seminaarin.
“Tervetuloa paikalle, tästä päivästä eteenpäin Welcome Health ei ole enää entisensä..”

Kuvan lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei

Olet tervetullut kommentoimaan blogejamme. Kommentointitekstit julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Ahkerin ja monipuolisesti eri näkökulmista parvityöskentelyä ja sen johtamista kommentoiva tulee saamaan mukavan yllätyslahjan parvitarinan julkaisemisen edetessä.

Viihtyisiä lukuhetkiä blogimme parissa.

T. Janne, Juhana & Katri