maanantai 20. tammikuuta 2014

Osallistu kirjoittamalla Parvityö-tarinalle loppu!

Tapahtunut tähän mennessä

Tarina parvityöstä on edennyt viimeistä edelliseen lukuun asti. Tainan esipuheessa kerrotaan taustoja blogin kirjoittajista Jannesta, Juhanasta ja Katrista ja siitä, miten kirjoitusprosessi käynnistyi keväällä 2013.

Tarinan ensimmäisessä luvussa parvityöskentelyyn erikoistunut konsultti Marja Ketomaa pitää esityksen seminaarissa, joka on suunnattu teknologiateollisuuden johtajille ja tuotekehittäjille. Toisessa luvussa Marja kohtaa toimitusjohtaja Esa Raatan seminaarin tauolla. Kolmannessa luvussa tullaan tutuiksi Esan johtaman itäsuomalaisen Welcome Healthin yrityksen haasteiden kanssa. Neljännessä luvussa tapahtuu ensimmäinen ratkaisuyritys, kun Marja kohtaa Esan tämän yrityksessä. Viidennessä luvussa tulee seinä vastaan, kun parvityön käyttöönotossa kaikki ei sujukkaan kuin Strömssöössä. Kuudennessa luvussa Esa tapaa entisen opiskelukaverinsa ja hyvän ystävänsä Pasin golfkentällä ja saa keskustelun kautta uudenlaista näkökulmaa siihen, että työkulttuurin muutos on mahdollista.

Kuvan lähde.

Miten tarina tulee päättymään?

Janne, Juhana ja Katri, me kaikki kolme kirjoitimme Parvityö-tarinaan ensin omat päätösluvut, joista ajattelimme lähteä hakemaan synteesin kautta yhtä yhteistä päätöslukua. Kaikki kolme tarinaa olivat kuitenkin omalla tavallaan hauskoja ja mahdollisia, joten emme halunneet alkaa tekemään niistä kompromissia. Sen sijaan meille syntyi ajatus: mitä jos annettaisiin Parvityö-blogin lukijoille mahdollisuus osallistua tarinan kerrontaan päätösluvun kirjoittamisen verran.

Nyt sinulla on tämän tarinan lukijana mahdollisuus vaikuttaa, miten Esa Raatan johtamalle Welcome Health -yritykselle tulee käymään. Lähteekö parvityö lentoon vai tapahtuuko jotain muuta?

Lähetä oma versiosi päätösluvusta viimeistään ystävänpäivänä 2014

Lähetä tarinasi sähköpostilla: juhana (piste) kokkonen (ät) gmail . com Julkaisemme tarinoita tässä blogissa sitä mukaa, kun niitä meille lähetetään. Otamme vastaan päätösluku-ehdotuksia 14.2.2014 asti. Tämän jälkeen valitsemme parhaan ehdotuksen päätösluvuksi.

Antoisia kirjoitushetkiä parvityön parissa.


Parviterveisin,
Janne, Juhana & Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei

Olet tervetullut kommentoimaan blogejamme. Kommentointitekstit julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Ahkerin ja monipuolisesti eri näkökulmista parvityöskentelyä ja sen johtamista kommentoiva tulee saamaan mukavan yllätyslahjan parvitarinan julkaisemisen edetessä.

Viihtyisiä lukuhetkiä blogimme parissa.

T. Janne, Juhana & Katri