perjantai 28. helmikuuta 2014

Uusi esitys (Loppuehdotus 3)

Esan ja Pasin golf-tapaamisesta on kulunut seitsemän kuukautta. Esa on juuri syönyt maukkaan aamupalan ja astuu ulos kotiovestaan. Esa on matkalla töihin. Aamu on ihan tavallinen, Esa on väsynyt ja pahalla päällä. Puhelin soi. Esa vastaa ja puhuu melkein koko automatkan soittajan kanssa. Vihdoin päästyään toimistoonsa juomaan kahvia hän pääsee vastailemaan sähköpostissa odottavaan viestirykelmään. Viestejä on paljon ja Esalla on kiire, hän ei ehtisi käymään lounaalla, onneksi hän otti kahvihuoneesta mukaan kuivaa pullapitkoa.

Samaan aikaan Marja ja Johanna valmistautuvat yhteiseen presentaatioonsa eräässä seminaarissa. He työskentelevät nykyisin yhdessä. IT-tiimin turhauduttua siihen, että muutoksia ei tapahtunut he jättivät Welcome Healthin pari kuukautta sitten, Johanna lähti myös ja sopi tapaamisen Marjan kanssa ja he päättivät alkaa kumppaneiksi. Heillä menee hyvin. Marjan yritys kukoistaa.

Kuvan lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei

Olet tervetullut kommentoimaan blogejamme. Kommentointitekstit julkaistaan tsekkauksen jälkeen. Ahkerin ja monipuolisesti eri näkökulmista parvityöskentelyä ja sen johtamista kommentoiva tulee saamaan mukavan yllätyslahjan parvitarinan julkaisemisen edetessä.

Viihtyisiä lukuhetkiä blogimme parissa.

T. Janne, Juhana & Katri